Talo oli todellakin kaameassa kunnossa. Ensin piti purkaa ja polttaa romahtaneet siivet. Jäljelle jäävään terveeseen talonosaan jäi vain halli, keittiö, palvelijoiden huone, ruokasali, sali, kylpyhuone ja kamari. Ensin remontoitaisiin neiti von Linnalan tilat, palvelijat sekä keittiö siirrettin väliaikaisesti pihapiirissä olevaan väentupaan. Remontti tulisi nielemään valtavasti rahaa.

Rahaa kuitenkin oli käytettävissä, sillä nuori paronitar oli ehtinyt hankkimaan omaisuutensa pienen äidinperintönsä avulla, sekä laulamalla. Nuori paronitar oli lahjakas ja menestynyt oopperalaulaja. Hän oli hankkinut koulutuksensa ulkomailla. 

Useat aatelisherrat hännystelivät ahkerasti nuorta paronitarta, mutta toistaiseksi hän oli pidättäytynyt kosijoilta. Kaikista ahkerin kosijoista on vapaaherra Kaarle Littow. Paronitar ei ole ollenkaan varma, onko Littow oikeasti edes mikään aatelinen. Eikä mainittu nuori mies ole edes kovin varakaskaan. Tähän asti paronitar von Linnala on torjunut miehen avioliittoaikeet.

Talosta piti kuitenkin purkaa ulkoseinät, sillä ne olivat hapantuneet. Koko talo tavallaan purettin ja rakennettiin uudelleen: